Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vecka 18: ett gott livtecken! 

Lästid: 1 min

Igår var det fullt rulle hela dan med Oktoberfest-prepp och inte minst i min lilla magen! Bebisen har börjat visa livstecken på allvar! På KUB-testet så kunde jag känna liiite buffar när barnmorskan flyttade runt ultraljudapparaten, då var det i vecka 14. Så igår vecka 18 (17+6) var det mycket aktiviteter då jag kände bebisens rörelser i magen. Jag kände snabba “tick-tick-tick” och det var hicka tror jag, det lustiga var att Måns och jag stod i Systembolaget och bebisen fick hicka haha…en party-prisse har vi haha! Och så höll det på i magen i säkert 1 tim. 

Senare på kvällen var det igen, det måste vara musiken när jag dansade med Tilda och drack öl, alkoholfritt så klart. Sög på två öl under hela kvällen och fick i mig korvar och haxe också. Jag smakade i princip på allting. Hag som brukar inte gilla korv men hade lite sug för det, och de vita korvarna gick ner bättre. Bebisen fick väl hicka efter god mat och öl haha. 

Det var nog hicka och lite sparkar för dt rörde sig en hel del i magen kände jag. Det var en rolig dag som h*n bestämde sig för att visa ett gott livstecken! På vår Oktoberfest liksom 🙂

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge