Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vecka 18 (17+5): Gravidbula eller bara fläsk?

Lästid: 1 min

Kolla in gravidbulan! Igår när vi kom till Halmstad så sade svärmorn att nu syns det verkligen, magen!

Jag hade druckit en massa under dan, allt från blåbärssoppa, vocosvatten och Aloevera dryck å så tryckte jag i mig torrnudlar i bilen också så det hade väl svält upp 😛

  

2 kommentarer om “Vecka 18 (17+5): Gravidbula eller bara fläsk?

  1. Jo men nu har du en riktig gravidbula!! Det handlar ju om vad man har på sig också. Tar man på sig lösa kläder kan det se ut som att man försöker dölja några extra kilon, men tar man på sig något som framhäver midjan så att bulan syns, då ser man ju gravid ut 🙂 Hur var din bula i samma vecka med Tilda?

    1. Magen var nog inte så här stor iaf haha. Med #2 s syns det snabbare…fett-minne hahah! Fast hela magen är som gelé! Det är bara på morgonen jag känner en riktig bula i nedre magen när jag vaknar och sen flyttas vl allting uppåt haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge