Vecka 18 (17+5): Gravidbula eller bara fläsk?

Lästid: 1 min

Kolla in gravidbulan! Igår när vi kom till Halmstad så sade svärmorn att nu syns det verkligen, magen!

Jag hade druckit en massa under dan, allt från blåbärssoppa, vocosvatten och Aloevera dryck å så tryckte jag i mig torrnudlar i bilen också så det hade väl svält upp 😛

  

2 reaktioner på ”Vecka 18 (17+5): Gravidbula eller bara fläsk?

  1. Jo men nu har du en riktig gravidbula!! Det handlar ju om vad man har på sig också. Tar man på sig lösa kläder kan det se ut som att man försöker dölja några extra kilon, men tar man på sig något som framhäver midjan så att bulan syns, då ser man ju gravid ut 🙂 Hur var din bula i samma vecka med Tilda?

    1. Magen var nog inte så här stor iaf haha. Med #2 s syns det snabbare…fett-minne hahah! Fast hela magen är som gelé! Det är bara på morgonen jag känner en riktig bula i nedre magen när jag vaknar och sen flyttas vl allting uppåt haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge