Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

VC och tandis

Lästid: 1 min

Idag har vi fått lämna lägenheten nån timme för att det skulle göras en ljudmätning i vår lägenhet. Då passade vi på att ta med Tilda till vårdcentralen och Folktandvården i Kville. 

På vårdcentralen (Backa Läkarhus) fick vi hjälp nästan direkt men vi fick tid för imorn kl.10 då läkaren hade en avbokning. Tur! Hoppas vi får recept på Movicol som flera av er har tipsat om! Och jo, Movicol finns receptfritt som flera säger MEN det är inte avsett för barn då vi ska nog ha Movicol Junior. Vi vill inte chansa och Apoteket vill helst inte sälja till oss när vi sa att vi skulle ha till Tilda, inte ens Klyx!


Det är i alla fall bäst att uppsöka vården då Tildas förstoppning kan vara mer än bara förstoppning. Läkemedel för barn är ju GRATIS om det är på recept, sedan 1 jan 2016 blev det gratis 🙂

I samma byggnad en trappa ner besökte vi Folktandvården. Utan att boka tid fick vi hjälp också nästan direkt. Tandläkaren tog en titt på Tildas tand där en bit av nedre främre tanden fattades. Tanden var spetsig och vass men Tilda verkade inte bry sig. Tandläkaren sade att om hon inte har något besvär av det så kommer det att sluta bli vass efter en tid och t ex om hon äter knäckebröd eller liknande. Vi får anmäla detta till vår försäkringsbolag för framtida besvär. Och så var vi på Bibblan och Tilda fick välja vilka böcker hon vill låna med hem 🙂

Får se om vi kan få Tilda att gå med till doktor kl.10 imorn höhö. En utmaning även det är bara 5 min promenad bort till vårdcentralen. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge