Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vattkoppor dag 4

Lästid: 1 min

Nu går det över till dag 4 och jag har fått hoppa mellan två sängar. Tilda hade feber, små yrade och riktig gnällig. Hon har fått flera små prickar och många har gått över till blåsor. Hon ville ligga själv i gästsängen och jag fick henne att somna om med en tunn fuktig kuddfodral över benen för att svalka huden. Sedan ändrade hon sig och ville bara ha mig sittande vid sängen och hjälpte henne klia på huvudet. Jag vet att det är olidligt när det kliar och bekräftade varje gång för Tilda med “mamma vet att det gör ont men det går snart över och de prickarna kommer aldrig aldrig mer tillbaka”. 


Penny är också förkyld, små varm hon också och har lite hosta men hon är inte alls ledsen eller slö. Hon är super pratglad och viftar jämt med sina armar och ben. Hon har annars slutat bajsa flera gånger om dag. Hon kissar istället fulla blöjor och bajsar med flera dagars mellanrum. Så från att man har kunnat säga att bebis bajs inte luktar bajs så pluttar hon som en karl haha! 

Idag åker vi hem till Göteborg och Måns ska på Håkan Hellström med sina syskon och vänner…70 000 andra. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge