Vårt julkort är här!

Lästid: 3 min

Måns och jag har ALDRIG varit aktiva med att pynta inför Jul och Påsk, inte ens sätta upp julgardiner eller adventljus. Jag är ju (passiv) buddist men det hindar inte mig eller oss buddister att ta in andra religioner och traditioner MEN vi har bara inte orkat eller brytt oss. Nu för Tildas skull vill vi göra allt detta.

Vi skickar inte ens julkort… Det ska vi ändra på i år!

Jag har nämligen fixat julkort men det blir inga traditionella julkort med snö, Tilda i tomtedräkt eller nåt som påminner om jul och vinter! 

Jag har beställt Julkort från Smartphoto och så här ser vårt enkla julkort ut!

image

 

Lite otydligt med det står på baksidan “HÅLL UT – SNART ÄR DET SOMMAR IGEN!” Hehe! På framsidan står det “God Jul & Gott nytt år, Merry Christmas & Happy New Year”. Kommer skicka julkort tillThailand och England.

Anledningen att JAG valde just den här bilden var för att vi har inga vinterbilder från förra året då vi var i Thailand hela vintern. Sedan tycker jag om den här bilden som jag har tagit själv i somras i Halmstad. Den här bilden har jag även på mina bloggvisitkort 🙂

image

 

Tilda var nyfiken direkt och kunde identifiera sin rumpa! 😛

Pekade och sa “Tilda, bada!”

Vårt julkort är panorama och min tanke var att man kan klippa bort god jul-delen och behålla bilden om man vill rama in den 🙂

Förutom Julkort där vita kuvert ingick så beställde jag även en postertavla i storlek 20 x 30 med samma bild!

imageAllting kom i två olika paket och de var välförpackade. Postertavlan hade t o m skyddade hörnkanter av mjuka frigolit runtom. Till postertavlan fick jag också upphängningsgrej med instruktioner. Det tog en vecka att att få hem allting från att man beställde till att varan var på väg. Färgerna var inget att klaga på eftersom jag hade själv hade redigerat bilderna så innan jag laddade upp den.

Så om ni funderar på att göra Julkort eller andra kort som t ex inbjudningskort till bröllop, dop eller andra trevligheter så rekommenderar jag Smartphoto. Det finns verkligen många motiv att välja bland och lätt att skapa kort med en eller flera bilder. Det fanns även andra jättemycket roliga saker som jag vill göra t ex godispåsar med egna bilder! Jag har nu så många idé till Tildas 2 års kalas!

Jag kommer definitivt beställa från Smartphoto igen!

Smartphoto har just nu flera erbjdande, kika in där om du är nyfiken på vad du kan beställ med dina egna bilder.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge