Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vårrullar vårlulla

Lästid: 1 min

Det var en sommar i Halmstad, tror det var min och Måns första sommar tillsammans med hans föräldrar och vi bodde hos dem. “Den bästa matsommar” har Måns mamma sagt och det pratas fortfarande om det 8 år senare. Jag lagade ofta mat när vi bodde hos de, ännu mer när det fanns folk som åt upp maten och de hade gäster från långvägar på besök. Jättekul att folk uppskattar min mat och ibland kommer det in lite önskemål… Vårrullar är alltid uppskattad. Jobbigt bara för man luktar frityrolja och hela lägenheten luktar efteråt om man inte öppnar alla fönster och stänger dörren till sovrummet.

image

image

Rullade klart 18 stora vårrullar och såklart öppnade jag upp alla de igen och gjorde de mindre så att man kan dela de i 3 bitar. Allt fyllning gick åt. Man kan välja att steka fyllningen först som jag har gjort men tänkt då på att fyllningen blir mindre.

image

Vårrullar med plommonsås å sweetchili

Skaffa & briljera loss

1 kg fläskfärs, 1 liten vitkål, 2 rivna morötter, gräslök, vitlök, ingefära, glasnudlar, ostronsås, ljus soja, vitpeppar

Blanda ihop allt utom gladnudlar. Glasnudlarna ska blötläggas innan tillagningen! Oljan ska vara runt 180 grader hett. Väljer du att försteka fyllningen så ska du inte ha glasnudlar, de blandar du i efteråt när det är dags att rulla.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge