Okategoriserade

Värmande ord

Klockan var strax innan 22.00 och båda barnen var uppe när jag kom hem efter 3,5 tim brf-stämman!

Tilda kom springande ut från sovrummet, kramade om mina ben och ropade glatt “mamma kommer tillbaka och nattar mig!“. Prim har däremot varit ledsen till och från, direkt letade hon efter bröst för det gick inte så bra för Måns att flaskmata henne. Trötta och ledsna, inte alls så ledsna så fort mamma kom hem. Jag och barnen gick direkt till sängen och båda slocknade på noll tid! 

Tilda smörade liiite också genom att säga “mamma, jag saknade dig“… Det värmde! Undrar vad hon har i kikaren hehe! Jag borde gå bort lite oftare 😛

2 thoughts on “Värmande ord

  1. Härligt mottagande när man varit efterlängtad. Vad kul att det går så fort framåt med avvänjning av blöjor. Tror det går snabbt om man väntar in att barnet känns redo. Spännande att följa då vi har det framför oss.

    1. Blöjfri i en vecka och det har medfört att hon har varit förstoppad lika länge. Mer jobbigt och trixigt att försöka få T att bajsa sittande och i pottan utan att gå tillbaka till blöjan.

      Vi har introducerat pottan redan när hon var 1,5 år men om vi hade varit mer strikt så tror jag att det hade gått också men men är vi där…och kan vi gå T att bajsa själv i pottan som hon gjorde helt själv förra sommaren så släpper det nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge