Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Världens längsta förkylning

Lästid: 2 min

Det känns så…och otroligt nog så har jag inte smittat Måns eller våra middagsgäster på nyår. På nyårsdagen och i 3 dagar framåt hade jag bihålorna fulla med grön-gula sega snor som var hur mycket som helst svåra att få ut. Bisolvon hjälpte inte ett dugg mot kortvarig hosta och segt slem, det blev typ mer slem. 

Det var igår jag kände att den “vanliga” förkylningen kom igång. Hag blev extra trött, dåsig, rinnsnuva, små febrig känslan och pga sömnbrist på senare tiden så brakade väl allt. Vilken soppa. Tilda blev också förkyl med snuva och hosta. Det gick väl inte att undvika då hon kränger oftast på mig. Måns har varit små förkyl hela tiden men annars är han kry och vi sover i olika rum så han får i alla fall sova medan Tilda och jag hostar ikapp varandra. 

Igår kunde jag knappast hålla upp huvudet och ville bara lägga mig och blunda…men det gick ju inte för Tilda var pigg och tyckte “mamma vakna! Inte sova. Inte vila nu” och tvingade upp mina ögonlock som hon tyckte det var så kul… När Måns kom hem från jobbet så trodde jag att jag skulle få pusta ut lite men nej. Då blev Tilda hyper och stollade sig, kutade och hoppade på soffan och mig, drog mig på håret, nöp, bits ich allt. Jag nöp tillbaka i rumpan och sa till att hon skulle sluta. Då gjorde hon som hon brukar nuförtiden “sluta, mamma inte prata! Mamma gå!”. Vilken mobbare! 

  
Den här automatisk tvålpumpen från Dettol som jag fick från ett bloggevent har varit framme sedan nyårsafton. Tilda tycker att det är skoj att det kommer ut tvål av sig själv och vet hur man gör. Det kommer ut lite mycket tvål åt gången och det är lätt att komma åt sensoren så tvålen rinner ut oftare och mer än vad den borde tycker jag. Bra att det finns en no/off-knapp där bak.

  
Och min doping… I den tomma flasken har jag honung och en dos c-vitaminbrus plus Uppy Flyer som är egentligen mot jetlag som jag har fått av Bloggargenturen för att testa. Det är flygförbud för mig så det fick bli så här. Ingefären har jag haft i rissoppan ihop med vitlök, gröslök och koriander…sedan mixa ihop allt till risgröt. Tilda smakade på den och tyckte det var helt ok.
 
Nu är jag less på att vara sjuk. Borde repa mig till torsdag för det är en hel del att göra och hämta inför bloggmiddagen på lördag! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge