Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Varför tidig hemgång efter förlossningen?

Lästid: 1 min

Godmorgon! 

Det var många som undrade varför vi har fått åka hem så tidigt, samma dag som förlossningen och jag passar på att svara direkt. 

Detta bad jag min barnmorska att skriva upp i min journal men bara ifall allting ser bra ut för mig och bebisen. Jag vill hellre komma hem än att dela rum, vilket jag fick också. Jag skulle inte få någon ro även många skulle tycka att det känns trygg att ha personal på plats i fall att. 

Själva förlossningen var visserligen mycket intensivt och det gick väldigt fort fast vattnet hade inte gått förrän 8:e krystvärken som kom när jag var i toaletten och byte om. Sedan fick jag bokstavligen passa på och krysta när varje krystvärk kom även jag var inte öppen 10 cm och kunde känna att bebisen åkte ner varje kryst. 

Och mirakulöst så fick jag bara en bristning som såg ut som ett litet “v” men barnmorskan sydde ihop mig ändå. Kan säga att jag kände alla stygnen och de var inte många, med Tilda fick jag fyra stygn. 

Efter att få träffa barnläkaren och tagit alla tester plus alla info bm där ville att vi skulle få, så släppte de oss hem. Det var ändå dötråkigt eftersom jag fick ett rum för fyra mammor på special- BB. Så ingen besökare om det inte var ett måste. Vissa pappor fick vara kvar och hjälpa till så för min del fick  Måns åka hem och det var lika bra.

  
Så liten och förstor plagg 😬 Hemgång efter bara 14 tim. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Varför tidig hemgång efter förlossningen?

  1. Jag förstår dej. Jag hade fyra andra på rummet på bb. Det var hemskt med alla skrikande bebisar. Så skönt att komma hem.
    Underbart söt är hon lilla tjejen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge