Det var ju ett tag sedan jag skrev något om barnen sedan de fyllde år. Bloggen har alltid handlat om barnen och familjelivet men på senare tid vill jag få in mera mat och recept så jag hoppas du vill fortsätta följa och läsa ändå.

Tilda är klok, observant och tycker om att titta på bilder och filmer från när hon var bebis tills nu. Båda vill kolla i min Instagram och scrolla, en gång blev det en hel timme vid läggdags då vi tre låg i sängen och tittade på allt gammalt.

Så vi får se hur mycket mer det blir med bilder och filmer, kanske vlogg… men jag är just nu nöjd med att vara aktiv på Instagram och göra mat-stories där barnen får vara med så vi får se hur det utvecklas.

Penny igår hos tandläkaren och snackar om mega ipad. Det var lite barnspel och Bolibompa.

Barnen har ju blivit av med sina Ipad förra veckan så de har lite abstinens, särskilt Penny som behöver avvänjning. De har varsin iPad men jag har slutat att ladda och gömt för barnen bråkar jämt om ipad.

Mera om barnen kommer…