Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Varför är det inte så mycket om barnen i bloggen?

Varför är det inte så mycket om barnen i bloggen?
Lästid: 1 min

Det var ju ett tag sedan jag skrev något om barnen sedan de fyllde år. Bloggen har alltid handlat om barnen och familjelivet men på senare tid vill jag få in mera mat och recept så jag hoppas du vill fortsätta följa och läsa ändå.

Tilda är klok, observant och tycker om att titta på bilder och filmer från när hon var bebis tills nu. Båda vill kolla i min Instagram och scrolla, en gång blev det en hel timme vid läggdags då vi tre låg i sängen och tittade på allt gammalt.

Så vi får se hur mycket mer det blir med bilder och filmer, kanske vlogg… men jag är just nu nöjd med att vara aktiv på Instagram och göra mat-stories där barnen får vara med så vi får se hur det utvecklas.

Penny igår hos tandläkaren och snackar om mega ipad. Det var lite barnspel och Bolibompa.

Barnen har ju blivit av med sina Ipad förra veckan så de har lite abstinens, särskilt Penny som behöver avvänjning. De har varsin iPad men jag har slutat att ladda och gömt för barnen bråkar jämt om ipad.

Mera om barnen kommer…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge