Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vår lördag

Lästid: 1 min

Äntligen somnade Tilda! Hon var seg ikväll men Prim somnade själv i vagnen så vi kunde pyssla med maten och Tilda fick mer uppmärksamhet…av mig. Det har mest varit pappa och hon har blivit extra pappig…och extra trotsig. 

Ikväll åt vi sticky rice och friterade kyckling. Tilda älskar sticky rice och gillar att forma det klibbiga riset till små små bollar innan hon dippar i soja. Hon åt även en hel thai-omelett ( 1 ägg alltså). Jag som trodde att Tilda skulle slocka direkt efter maten för sticky rice är tyngre än jasminris. Sedan ville hon gå lägga sig och blev lugnare men somnade inte. När hon väl tyckte att hon ville sova så bara vände ryggen mot mig och somnade! Tänk om hon kunde köra så varje dag. 


Dagen har ändå varit lugn. Vi tog en promenad med vagnarna över bron mitt under Hisingen Runt cykellopp. Sedan tog vi båten till Eriksberg och fikade. Jag har även tagit lite bilder på Måns och barnen. Det var inte lätt att få Tilda att samarbeta då hon var upptagen med att gräva en grov. 

Imorn kommer några bilder som jag har tagit 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge