Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Var kommer lillasyster ifrån?”

Lästid: 1 min

Barn säger oftast precis som de tänker. Barn är roliga när de inte är gnälliga och ledsna. Tilda är 3 år och tänker så det knakar i hennes lilla huvud. Hon ställer så många frågor som “vad gör du därute, mamma?”, “ska du ha…eller?”. Rak på och lite kaxig är hon. 

Igår kom en sånn fråga som många föräldrar kanske drar sig för att svara. 

Hon frågade pappa Måns… “Pappa pappa! Var kommer lillasyster ifrån?” Hon frågade ett antal gånger tills hon fick svar… Gissa hur Måns svarade? 
“Hon kommer från mammas mage! Pappa lade ett frö i mammas mage!” ☺️

Här ligger lilla Prim i min nya amningskudde från bbhugme som jag har blivit utvald att testa genom Addbaby testpanel. 

Nu är Prims bajs senapsgult igen. Att hon bajsade grönt var säkert som många av er kommenterade, att det var pga en infektion plus snor som hon svalde. Det var som jag trodde också eftersom hon är förkyld. Sedan åt jag spetskål som hade mörkgröna blad, kan vara det också. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge