Var är mina knipkulor…???

Lästid: 2 min

Kom och tänka på det här med att knipa… å tänkte hjälp, VAR ÄR MINA KNIPKULOR???

Jag har läst om hur viktigt det är att träna upp sina knipmuskler innan Tilda kom till världen så jag “investerade” i ett par knipkulor! Sedan har jag testat ett par gånger efter förlossningen och inte “tränat” så mycket och nu ingenting. Nu hittar jag inte mina knipkulor bara för det. De ligger i väska, i väska och i väska någonstans…. Nån dag kommer Tilda säkert hitta den… usch tänker ni?

Undrar ni hur ett par knipkulor ser ut så finns de på flera “vuxen-butiker” som t ex. Kinoshopping.se. Jag minns att På Smällen hade en tävling om ett par Belladot-kulor och de var rätt snygga så jag skulle kunna tänka mig ett par sånna. Nu tänker ni… snygga? man ska ju bara köra upp dem (ursäkta men så är det ju)… Hehe Ja men inte bara det, man får förena nytta med nöje också ^_^

Belladot

 

Man kan lära sig knipa musklerna utan knipkulor också men jag tror att effekten blir bättre…lite som att lyfta vikter och har motstånd….nu väger inte knipkulor nåt men ni förstår vad jag menar.

“Knipkulorna kan användas både förebyggande och efter förlossning för att träna upp styrkan i knipet.” står det på Kinoshoppen.se… Om ni inte redan visste, då är det aldrig försent att börja 🙂

2 reaktioner på ”Var är mina knipkulor…???

  1. Hahahahaha!! J, jag ska börja med mina knipisar nu tänkte jag… I slutet på sista aktiviteten var det sjukt svårt att hålla tätt så jag behöver nog träna lite inför nästa grav 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge