En ärlig vän

Lästid: 1 min

Häromdan var jag på lunch med en väninna. Hon är så ärlig men jag blev inte förbannad på henne, lika ärlig som min mamma skulle jag tro haha!

Vår lunch… Smörrebröd på Oscar & den lille på Prinsgatan 4, Linné i Göteborg.

Hon tyckte nämligen att jag skriver skitdålig!!! Att jag skriver oftast fel i bloggen. Jag berättade tidigare för henne att jag skulle få gästblogga på ett stort företag som gör barnprodukter. Det handlade dessutom två blogginlägg! Då var hon snabb med att säga…”du måste korrekturläsa dina texter, du skriver skitdålig!!!” Typ så, kanske inte exakta de orden. Mitt svar var “de redigerar åt mig” 😛

JAG VET! Jag är inte perfekt. Min svenska är inte perfekt. Ibland skiter jag totalt i hur jag skriver men oftast går jag tillbaka och redigera och det blir typ 3-20 versioner av alla inlägg. Ibland blir man blind och vill få ner allting man vill säga men oftast…nej, hela tiden kommer jag åt fel bokstäver på Ipad och mobilen. 

Ska inte heller skylla ifrån mig att det finns faktiskt andra (även bloggare) som är värre än mig. De som är svenskar eller har svenska som modersmål och skriver inte ens korrekt eller skriver inte ens ut ord som t ex kmr, tsm, ikv. Vissa stör sig på olika saker mer än andra.

Huvudsaken är att jag skriver. Att min mamma kan läsa och ni förstår mig. Och tror mig, ibland blir jag less på mig själv och måste fråga Google… 

“Den som vill ha en felfri vän, förblir ensam” – nån dansk ordspråk 🙂


Glöm inte att tävla! 

#blogg100-21

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge