Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vanligt att tidningar fel-citerar?

Lästid: 1 min

I veckan blev jag intervjuad på lekplatsen av Tidningen Hisingen. Det var bara en kortis med en snabbfråga ni vet, där man syns i sidospalten i en tidning. Det var den lokala tidningen och frågan var då “Vad är ditt bästa sommarminne?”

Jag kom inte på något på raka arm just då men hade säkert kunna dragit till med vad som helst och nej, det var ju inte så mycket att hurra för den här sommaren men jag sade en hel del. Kvinnan som intervjuade mig läste upp allting och ville se att hon har citerat mig rätt. 

Och så kom tidningen ut idag men vi har inte fått den än så jag kollade upp det på nätet efter en bekant hojtade till på Facebook att hon såg mig där haha! 

Vilken överaskning då! Inte visste jag att vi skulle till Thailand i vinter 😛 

Det är nog ganska vanligt att tidningar fel-citerar. Detta var ju lite skoj och harmlös men jag har sett värre och jag vet att det var hur fel som helst. Extra kryddor är väl spännande…

  
(Källa: Tidningen Hisingen, okt 2015)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge