Vid lunchtid och jag tänkte att jag skulle experimentera lite med de Vanish produkter jag fick hem för att jag är en Buzzador.  Så jag tog fram allt jag kunde hitta och kletade på den vita duken jag fick med för att testa. Som ni ser så blev det en del grejer hehe…färsk rödbeta, sojasås, hot chili, buffalo wingssås, rödvin, smink, fruktpurè, senap, ketchup, balsamico och choklad. Jag vill köra detta fläcktest med Vanish Power gel, och jag har följt instruktionen om vad man kan använda gelen på.

via Instagram http://ift.tt/1o1jyxG
Och vid 20-tiden stod jag och försökte med att gnugga in Vanish Gel på hela duken, efter att jag hade blött ner den.
image
Mycket började lossna direkt och man skulle gnugga med flaskhuvud mot duken. Jag har ju låtit smutsen torkat in med flit i några timmar.
image
Det var inte mycket gel jag behövde med jag tog lite mer och körde typ handtvätt å gnuggade tyget mot varandra med hjälp av mina händer, lättare så eftersom jag fick ont i handen när jag skulle gnugga med flaska i cirklar.
Jag har inte bokat tvättod och att tvätta en duk är ju onödig! Jag la duken en bunke med hettvatten och lät duken stå över natten. Det mesta har gått bort. Om jag hade förbehandlat duken direkt efter att jag hade hällt på allt som ni såg i början och gnuggat in vansh direkt, så tror jag att det inte är några problem för Vanish Power gel att klara av. Om jag även lagt in den i maskintvätt och kört 40grader med eller utan Vanish pulver så borde duken bli kritvit igen? Den som testar får se!
Jag ville gör fläcktest på detta viset för att våra smutstvätt får ligga ett tag innan vi kan tvätta.
image