Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vällingfri på natten!

Lästid: 1 min

Eller vällingfri? Ska kanske inte ropa hej än…

I över en vecka har Tilda sovit mellan oss i vår säng, hon är tillbaka alltså. Sedan hon somnade med vällingflaskan, låg på magen och hostade så mycket så att hon höll på att kräka så har hon INTE vaknat på natten och ropat efter “nom”. Man kan säga att mellan kl. 00-06 så har hon sovit och inte bett om välling! Lite framsteg är det ju tycker jag! 

Bättre än inget…hon sover inte själv, vägrar nu pottan, älskar sin välling…så att få slut på detta är ju bättre än inget alls! 😊✌🏼️

Läs gärna inlägget jag skrev 7 feb och hur det började – “Att få slut på nattätning

Kör en “throw back”-bild från mars 2014 när vi var i Kuala Lampur

  
“Sa du ingen välling? Jag ringer receptionen och beställer!” 😝

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge