Okategoriserade

Välkommen till Thaimorsan.se!

freshstart
1:a advent och det är en bra dag att släppa Thaimorsan.se fri 🙂

Välkommen! Har du följt min blogg sedan tidigare hoppas jag att du vill fortsätta. Är du ny, vad kul att du är här! 

Bloggen är nu fristående och här kan jag göra vad jag vill… Jippie! Mitt mål med bloggen just nu är att jag ska finna glädjen i att blogga, det ska bli lite mer projekt t ex mer matlagning, mer om vin och lära barnen thai. Bloggen är fortfarande under konstruktion men jag ska göra den så användarvänlig jag kan. Säg gärna till vad du saknar eller skulle vilja se/läsa mer. 

Ha en fin 1:a advent!
/Siranee

8 thoughts on “Välkommen till Thaimorsan.se!

  1. Hej, har kikat in på din blogg mer eller mindre aktivt sen de sista veckorna du var gravid med prim och jag gillar att läsa om ditt liv med barn och sambo, prims utveckling (då hon är så nära i ålder med min lilla busunge), men även att läsa om Tildas utveckling så att man ser vad man har att se fram emot 🙂 Men jag skulle också vilja ha något inlägg om hur du ser på framtiden med giftermål, flera barn, köpa hus och så vidare.

    Lite recept med tips på god barnvänlig mat som lyxigare rätter uppskattas självklart också 🙂

    Skulle du kunna korta ner kommentarsrutan lite på bredden, så den inte går bakom den lodräta rutan där man kan läsa “senaste kommentarer” mm. för det blir så svårt att skriva en kommentar om den försvinner bakom annan text ett tag. Jag har ingen kunskap om att ska egna hemsidoretc. så har ingen aning om det är ett stort och svårt moment att fixa, så ta det som ett tips 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge