Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Valborg & tapas

Lästid: 2 min

Passar på att skriva några rader nu när Prim äntligen bestämde sig för att sova. Hon bara låg och snurrade 360 grader, sedan skulle hon upp och ville dricka vatten några gånger. Så tillslut satte jag igång musik på Spotify och efter Imse Vimse så slocknade hon! Hon var supertrött men inte gnällig. Dock lite jobbigt när hon ska upp och springa eller klättra upp och ner för sängen.

Är det obligatoriskt att grilla idag eller kolla på brasan?

Vi hade inga planer idag förutom att deklarera. Prim var på inskolningen dag 5. Måns hade klämdag och det var inte mer än rätt att han skulle ta inskolningen kl.9-12. I fredags var det också 9-12 och han fick ta 9-10:30 när jag var på frukostseminariet om digital marknadsföring.

Måns hade köpt typ en racingcykel för 10k för några veckor sedan när det var på rea och till min förvåning så skulle man köpa pedaler också. Så han försökte justera de och det gick bara inte. Det blev runda till XXL där han köpte och nu står senfärdiga och väntar på en reparatör ska kika på den. Surt.

Vi pratade lite om att kolla på cortegen eller brasan på 4H-gård men när vi var på XXL så mullrade så mycket så det hördes in. Det hade öst ner så mycket regn så det blev att handla lite och vi bestämde bara att INTE göra nånting än att äta framför tvn haha!

Det blev lite kyl- och frysrensning. Vi hade pilgrimsmusslor som vad lite frostskadade och vi hade lax. Vi köpte champinjoner, Black Angus Bresaola och soltorkade marinerade körsbärstomater på extrapris.

Smörstekta pilgrimsmusslor, smörstekta champinjoner med silverlök och Sherry. Sedan var det lax som jag blandade med pico de gallo från i lördags och så marinerade mozzarella.

Mat för två. Det räckte mer än väl och så varsin riktiga beska IPA resp APA öl. Ångrade att jag lyssnade på Måns att bara skulle ta ett paket pilgrimsmusslor. Han har köpt tre paket för längesedan.

Hoppas att du har haft en bra Valborg!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Valborg & tapas

    1. Ah det är lite surt då det går nog inte på garanti eller reklamation i och med att han försökte skruva in pedalerna. Det är absurt att en så dyr cykel har dåliga gängor… höhö. Och valborg ja, det är väl så att man får överlämnar det till ungdomarna och festa loss för en också hahah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge