Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Valborg 2017

Valborg 2017
Lästid: 1 min

Valborg här i Göteborg brukar de flesta vänta på att få se Chalmers cortege som går genom stan. Jag hade inbjudan till Scandic Rubinen där jag skulle på deras Grand Opening av takterrassen men att ha med sig två barn…nja. Det blev en dag med familjen. Tilda var lite bångstyrig med att klä på sig men när vi väl kom ut så tyckte hon nog det var kul.

Vi drog till Botaniska Trädgården där det var Hanami picknick! Jag har aldrig varit på Botaniska Trädgården mer än vid entrén men hit kommer jag gärna igen! Dock inte på Valborg där 11 000 andra också hittar dit. Hela parken var dekorerad med rislampor-bollar på träden och vi såg en ninja och en samurai haha.

Tilda ville så gärna ha ett foto med stenen…

Sedan var jag inställd på att vi skulle grilla men vi kom hem så sent så det fick vad vi hade. Det blev varsin liten öl till maten och Strawberry Daiquiri granita som jag hade gjort för längen sen. Kylrensning med andra ord.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge