Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vakta tungan

Lästid: 1 min

Vi har en papegoja och sångfågel här hehe.

Hur många 3-åringar därute pratar så mycket? Tilda har kunnat prata och säga långa meningar i säkert över ett år nu. Hon förstår thai men svarar på svenska eller engelska! Imorse satt hon och räknade kylskåpsmagneter 1-10 på engelska. Man skulle kunna lära henne vilket språk som helst typ.

Och igår så svor hon… Måns råkade säga typ”usch soporna luktar jävla mycket” när han skulle ut med soporna. Tilda upprepade direkt men bara en gång när vi frågade om hon kunde säga meningen igen men hon fortsatte kommentera om soporna. Tur det hehe. Jag säger oftast “fan”… får nu vakta tungan.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Vakta tungan

    1. Oooja T pekar på oss när hon pratar arg och visar med hela handen och när hon vill nåt så gör hon “kom kom”-gesten. Kommenterar allt och frågvis nu hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge