OM jag har pysslat idag.
Jag har sett fram emot en workdate med Johanna som frågade mig igår om jag ville komma över. Vad hände? Jo, Tilda och Prim vägrade vakna. Barn och jag sov i Tildas rum och det var varmt och skönt haha! Måns blev ltie avundsjuk och fick sova själv i vår stora säng. Tilda somnade redan kl.21:30 igår men Prim var som ett troll som härjade i Tildas minikök och bara vägrade somna. Sedan kollade hon lite i min mobil och bara lade bort den och somnade. Hon bestämde själv att hon skulle sova. Men när det var dags att gå upp så ville ingen av barnen.

Igår var Tilda på förskolan. Så som hon hade längtat. Men hon ville inte heller vakna igår men plöstligt så skuttade hon upp och sade ”nu vill jag till dagiset!”. Sedan gick det som ett räls men vi kom ändå 1 timme sen dvs. kl.10 precis till samligen. Idag blev det att båda barnen fick vara i pyjamas hela dan.

Min dag har varit att sätta upp ett nytt bokföringskonto, lägga in kundregistret, fakturerat och bokfört. Jag har en del kvar med bokföringen men nu känns det att jag är på rätt spår igen…kanske nästan ”on fire” och nytt glöd tändes efter 2 veckor semester utan internet haha! Utan social media eller vara uppdaterad. Så idag har jag sprungit mellan köket, datorn, barnen och även försökte röja här och där.

Nää dags att få de småtrollen i sova för de vägrar sova deluxe och springer ut hela tiden. Igår hade jag laptopen i sängen och jobbade medan de sov.

Imorn MÅSTE Tilda till förskolan för ingen här mår bra av varken hon eller jag. Hon är rastlös och jag får ingen arbetsro. Prim pratar och pratar och härmar allt man säger…