Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#vågaprovalidl igen?

Lästid: 1 min

Handlar du på Lidl?
Ibland kan man hitta ett och annat bra. Provade köpa deras blöjor en gång som Tilda har i förskolan som funkar rätt bra annars har det bara varit Libero. Grönsaker, kött, färska bröd var inga fel på. Tilda gillar minimajs och vi testade deras märke Buffet som var inget att hurra för, inte krispigt och skittråkigt.

Å vet ni vad? Jag kommer aldrig mer köpa deras toast-bröd av detta märke. Det är hur långt hållbarhet som helst! Brödet köpte jag på vägen hem efter att har hämtat Tilda kom jag ihåg. Tänkte hon skulle få nåt att tugga på och vi skulle mata ankorna med brödet. Det blev inte av och tiden gick. Brödet hamnade i en plastbytte tillsammans med libabröd. Upptäckte 6 nov efter att jag rensade i köket och hittade en påse med libabröd som var grön av mögel. Toastbrödet då? De gick ut 23/10. Jag kollade igenom ALLA brödskivor och jodå…kritvita och mjuka var dem. Skitbra bröd som håller hur länge som helst?

Tänkte att vi skulle ge de till ankorna men nu vet jag inte om jag vill utsätta de för massa konserveringsmedel!

#Vågaprovaildl igen?image

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge