Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vad gör ni på Instagram?

Lästid: 1 min

Jag älskar Instagram! Jag lägger upp bilder och filmer på Tilda, fester, matbilder och drycker å så tävlar jag en hel del.

Det roligaste är att man kan skriva meddelande till kändisar och man får faktisk svar. Man kan inte vara 100 på att det är personen själv som svarar å kan vara en assistent som gör sånna grejer på sociala media åt dem. Jag har bara skrivit till de om det har med mat & dryck.

Idag postade Paolo Robert om sina vin med tips på maträtter som passade till vinerna. Många undrade vilka druvor det var på vinerna. Jag kommenterade och jag fick svar! Det är inte ofta man får svar. Jag skrev “fel” med flit. Ibland lönar det sig att inte verkar veta bättre och måste ha rätt om allting.

Vad gör ni andra på Instagram om ni använder Instagram?
IMG_5114.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge