Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Säng till Tilda?

Lästid: 2 min

Tilda hade en spjällsäng som hon aldrig sov i så den har vi lånat ut till kusinen. Snart flyttar vi och Tilda är så medveten om att vi ska till “nya huset” och så fort hon ser en säng när jag kollar på sängar så pekar hon och säger “Tildas säng, måste köpa säng till Tilda…och kök också” eller “Tilda får eget säng och rum sen”. Frågade henne “vill du ha kök?” så brukar och nicka. Hon vill också titta och scrollai ipaden.

Måns och jag är överens om att inte köpa växasäng eller juniorsäng. Han är dock för en loftsäng/våningssäng och jag var inställd på en sådan dagbädd som går att dra ut till dubbelsäng och med förvaringslådor under. Tildas rum kommer vara 8,4 kvm och jag tror att en säng går precis in på bredden. 

  

Loftsängen ska i så fall vara halvhöga och det blir nog kul meden kryp-in eller koja att leka under sängen. Och Jo, om loftsäng så tänker jag såklart på fallrisken. Det finns en stege och Tilda har inga problem att klättra upp för den typen av stege på lekplatsen, ner kan vara lite trixigt men jag har tänkt att man kan fixa en bokhylla som ser ut som en trappa så att det blir lättare att gå upp och ner för. 
 Med dagbädd så tänkte jag mer att när vi får nattgäster så kan de sova i Tildas säng som går att göra till dubbelsäng. Emma har en sådan dagbädd till Lucas och pratat gott om hur de har sovit i Lucas säng när han är t ex sjuk. 

Allting är från Ikea. Loftsäng heter Kura som är vändbar. Dagbädd kan tänkas Hemnes eller Brimnes.

Och på Pintarest hottade jag massor med inspirationsbilder som folk har gjort med en IKEA Kura Loftsäng. 

  
Vad tror ni? En praktisk säng eller en “kul” säng? Rekommendationer? 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge