Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vad finns i Loppi Blogbag Sommar

Lästid: 1 min

Kan ni gissa?

 1. Nåt att ha på fötterna
 2. nåt att dricka ur
 3. nåt att mumsa som mellanmål
 4. nåt att snaska och fruktig sådan…
 5. nåt att måla läpparna med
 6. Nåt att ha i duschen
 7. nåt att mumsa i igen – om du skulle må illa
 8. nåt att smeta sig med utan att behöva äta massa morötter
 9. Nåt att glo på

och till sist …. 10. Nåt som kanske hjälper att öka den kvinnliga lusten!

Go fish! 🙂

ps. Det var roliga saker och verkligen perfekt att få… Och innan jag visar vad de är så vill jag gärna testa de först. Det kommer att ingå lite intvålning, smekning och har man extra lust så kanske måste man hämta lite nya energi efter ett pass i sänghalmen… Hahaha.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge