Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vad finns att göra i Pennybridge? 

Vad finns att göra i Pennybridge? 
Lästid: 1 min

Vaken sedan kl.6:30, låg och tittade på thai nyheter och morgonprogram på Youtube, uppe och gjorde mig i ordning kl.8 innan jag väckte alla för jag trodde hotellfrukosten var till kl.9:30. Så vi var nere på frukosten redan kl.9:10 och nu under sommaren har hotellet det til 10:30! Måns blev väldigt glad att vi faktisk var uppe “i tid” och åt frukost som en hel familj kl.9 höhö pik eller ?


Så vad finns det att göra i Pennybridge? 

Vi får checks ut senast kl.12 och vi har ju ingen brådis hem så vi tar det lite som det kommer. Jag har kikat in Stora Holmen som är bara en lite promenad från hotellet. Det ska vara 90% regn runt kl.10 så om det inte regnar för mycket så ska vi kika in där, annars väntar vi ut lite. Igår kväll tog vi en runda i stan (för vi letade upp Willys) och det var konstutställningar ute i typ “Open air” och jag tror det heter “Wadköping”. 

Just nu degar vi lite på rummet efter frukosten ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge