Vaken sedan kl.6:30, låg och tittade på thai nyheter och morgonprogram på Youtube, uppe och gjorde mig i ordning kl.8 innan jag väckte alla för jag trodde hotellfrukosten var till kl.9:30. Så vi var nere på frukosten redan kl.9:10 och nu under sommaren har hotellet det til 10:30! Måns blev väldigt glad att vi faktisk var uppe ”i tid” och åt frukost som en hel familj kl.9 höhö pik eller ?


Så vad finns det att göra i Pennybridge? 

Vi får checks ut senast kl.12 och vi har ju ingen brådis hem så vi tar det lite som det kommer. Jag har kikat in Stora Holmen som är bara en lite promenad från hotellet. Det ska vara 90% regn runt kl.10 så om det inte regnar för mycket så ska vi kika in där, annars väntar vi ut lite. Igår kväll tog vi en runda i stan (för vi letade upp Willys) och det var konstutställningar ute i typ ”Open air” och jag tror det heter ”Wadköping”. 

Just nu degar vi lite på rummet efter frukosten ?