Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vaccinering inför resan

Lästid: 1 min

/I samarbete med Minutkliniken

I fredags var hela familjen på Minutkliniken inne på Apoteket Hjärta i Nordstan och vaccinerade oss inför Kubaresan!

Nyfiken liten krabat…

Vi tog först TBE dos-3 och sedan Twinrix för alla oss utom Prim som har redan fått vaccin mot hepatit B då hon har mig som är utlandsfödd mamma. Mina barn har fått vaccinen som rekommendation (eller var det obligatoriskt? Hmm.). 


Twinrix & Havrix

Man bör vaccinera sig mot hepatit A som kan orsakad av förorenad föda och Hepatit B är mot blodsjuka inför utlandsresan som t ex Thailand och Kuba. Jag tror att jag kan bra immun men jag riskerar ingenting nu när jag har barn. 


Twinrix är en kombinationsvaccin, det är mot både Hepatit A och Hepatit B. Prim behöver Havrix som är endast mot hep-A. Det är brist på Havrix över hela Europa men de skulle komma i slutet av oktober så vi får hoppas. Twinrix ska man ta tre doser för att det ska hålla länge, så dos 2 tar vi om 3-4 veckor. Havrix kan Prim ta precis när vi ska åka som senast och hon behöver bara ta en gång till efter att vi har kommit hem för att få fullskydd. 

>>Läs mer: TBE 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge