Då är den berömda Vabruari här. Den kom redan i januari och Tilda var på förskolan i bara två dagar! 

Igår stannade Tilda hemma för hon började hosta kvällen innan efter en rolig dag på Universeum. Jag var så trött av att serva barnen och slocknade direkt på soffan så fort Måns kom hem. Jag hann ta en kort powernap men hörde pappa och barnen hela tiden. Sedan hann jag  vakna…jo, jag hann. Jag vaknade av att alla stod framför mig och jag hörde Måns röst. Han uppmanade Tilda att måla mig, med en tuschpenna!

Måndagens bild utanför Universeum

Igår senare på kvällen kändes Tilda varm och somnade kl.22. Alla sov i samma säng. Tilda hostade mer och så mycket att hon kissade på sig i sömnen. Hon blev varmare och jag kunde inte sova då båda barnen vill ha mig och klibbade fast höger och vänster. Tilda söker sig oftast till min arm och vill gärna smeka på den eller på min rygg. Väldigt varmt i sängen ja. Prim är också supermammig och jag kunde inte ens gå på toa eller hänga tvätt när alla hade somnat utan att hon vaknade och blev otröstlig. 

Eftersom Tilda kissade ner ena sidan av vår säng så sover Måns nu själv och jag med barnen flyttade till Tildas rum. Hoppas att det bara är en vanlig hosta och feber.