Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vabruari feber

Lästid: 1 min

Då är den berömda Vabruari här. Den kom redan i januari och Tilda var på förskolan i bara två dagar! 

Igår stannade Tilda hemma för hon började hosta kvällen innan efter en rolig dag på Universeum. Jag var så trött av att serva barnen och slocknade direkt på soffan så fort Måns kom hem. Jag hann ta en kort powernap men hörde pappa och barnen hela tiden. Sedan hann jag  vakna…jo, jag hann. Jag vaknade av att alla stod framför mig och jag hörde Måns röst. Han uppmanade Tilda att måla mig, med en tuschpenna!

Måndagens bild utanför Universeum

Igår senare på kvällen kändes Tilda varm och somnade kl.22. Alla sov i samma säng. Tilda hostade mer och så mycket att hon kissade på sig i sömnen. Hon blev varmare och jag kunde inte sova då båda barnen vill ha mig och klibbade fast höger och vänster. Tilda söker sig oftast till min arm och vill gärna smeka på den eller på min rygg. Väldigt varmt i sängen ja. Prim är också supermammig och jag kunde inte ens gå på toa eller hänga tvätt när alla hade somnat utan att hon vaknade och blev otröstlig. 

Eftersom Tilda kissade ner ena sidan av vår säng så sover Måns nu själv och jag med barnen flyttade till Tildas rum. Hoppas att det bara är en vanlig hosta och feber. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge