Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vabbruari jippi

Lästid: 1 min

Som jag skrev igår så klarade Tilda sig i 2 veckor på dagis och det var rekord, annars var hon sjuk varje helg efter dagis och veckan därpå. Varannan vecka dagis har det varit. Hon går ändå bara tis-tors. Jäklar vad pengar kommunen har tjänat på oss som t ex 3 dagar dagis i dec och 6 dagar i januari typ.

Inatt blev Tilda värre med hostan. Hon hostade mer och ibland oavbrutet så att hon tappade andan. Imorse hostade hon så mycket så att hon spydde över mig och sig själv. Sedan blev hon ledsen över att att hennes kläder, sängen och mig var täckt med välling och sade “mamma kläder, mamma kläder, Tildas byxa, kudde, blöt”.

Nu ligger hon på soffan och vill kolla på Youtube å sade upprepande gånger “yinga Yaay, yinga Yaay?”…ringa mormor alltså. Hon är jättetrött, hostar massa och snorig å täpp i näsan på samma gång plus att hon har ont överallt…”ont i tänderna, ont mage, ont mun, ont öga” å hon är varm toll och från av feber. Vad gör man?

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge