Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Utflykt till Trosa – världens ände!

Lästid: 2 min

Måns kompis som vi träffade i Aspuddsparken bjöd med oss ut till hans familjs stuga i Trosa, så idag råkade det var sol och det passade ju toppen. Jag kan inte minnas om jag har varit i Trosa. Vad gör man där liksom. Enl. min mamma så skulle de ha en bra restaurang som serverar stekt strömming haha.


Bild: Trosa.com

Det tog ca 40 min med bil från Tumba. Väl framme så satt Os familje ute vid hamnen och åbarnen lekte i lekparken. Det var en lite gemytligt ort med hamn och butiker å småbodar. Det fanns några restauranger och hotell också.Några tjejer från Kyrkan (vet inte vilket) hade barnaktiviteter och barnen kunde måla gipsfigurer och pärla. Det fanns också trafiklek och Tilda testade alla bilar. 
Sen fick hon syn på lekplatsen… och bara kutade iväg. Lycka haha!


Testade Bomans glass där de gör egna glassar. De verkar vara känd för många kändisar hade besökt glasscaféet, många bilder på väggen som bevis.


Sen gick vi hem till Os och åt tacos. Tilda ville vila på deras soffan men fick låna vilken säng hon ville. Jag slumrade till också. Bra gäster haha. Förra gången somnade jag också. Här sitter Måns och läste först för Noah och Tilda ville så klart också sitta i pappas knä. Noah är en av tvillingarna. De verkar ha funnits varandra lite och Noah har försökt bjuda in Tilda att leka med honom. Han är snart tre år.

 I Trosa kan man åka Blå tåget gratis. Turen tar 1 timme och vi åkte ut till Trosa Havsbad, annars så går turen runt orten och åker bland husen. Vi såg en snok på vägen 🙂

Tilda var rädd för att åka tåget och ville sitta på oss. Hon skrek och grät då och då när jag försökte prata med henne att “alla barnen sitter på tåget och har jätterolig”. På tillbaka vägen efter en liten pause så var det typ inga problem. Tror hon blev rädd efter Liseberg… Det var nog lite av en skräckblandad förtjusning när det kommer till åkturer med lite fart och gupp.

På vägen hem stannande vid Saltå Kvarn och kikade i deras butik. Det fanns även ett café. Saltå Kvarn är kända för sina ekologiska mjöl men de hade mycket mer av andra egna märken i butiiken.  
Ja det var vår dag i Trosa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge