Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Utflykt till Tjolöholms slott 

Lästid: 1 min

Passar på att blogga medan jag sitter i bilen och barnen är lugna. Vi gjorde ett stopp på Braütigams butik och åt deras hemmagjorda glassar! 


Nu är på väg hemåt… med en ledsen Prim igen. Hon ville inte gå ifrån lekplatsen nedanför Tjolöholms slott eller sitta i barnbilstolen. 


Tjolöholms slott. Det är en bra dag att bada här, faktiskt! Måns och Tilda kände på vattnet men vi hade inte badkläderna med oss. Här är det verkligen poppis och fint, passar bra för en photoshoot eller picknicka och bada för barnfamiljer. 

Önskar dig en fortsatt härlig solig lördag!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge