Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Utflykt till Junibacken

Lästid: 2 min

Igår var vårt utflyktsmål Junibacken på Djurgården i Stockholm. Tilda ville inte dit då vi sa att vi skulle till ett sagoland och hon vill till Andys lekland där vi var i onsdags. När jag sa att vi INTE ska till sagoland då ändrade hon sig. Omvänd psykologin funkar oftast hehe. 

  
Vi bor hos mina föräldrar i Tumba 25 min utanför Stockholm. Att köra bil in till stan och hitta en parkering är en utmaning och dyrt plus vägtullar bläää. Vi skulle besöka min nygifta vän senare på Reimeholmen och där hittade jag  parkering för 15kr/tim och efter kl.17 var det gratis! Sedan tog vi buss 54 GRATIS direkt till Nybroplan och fick gå en bit ut till Junibacken. Bussresan tog 20 min. Vi åkte gratis då vi hade barn i barnvagn, en vuxen per vagn. Så borde vi ha på bussar i Göteborg! 

  

På Junibacken får alla barnvagnar stå utanför så vi fick köpa barnvagnslås. Sedan lånade jag en Babybjörn och det var första gången jag provade en Babybjörn. Den var från 3,5kg så det funkade för Prim. Hon gillade dock inte att sitta i den men somnade sittande en stund efter hon fick mat. 

 Måns fick springa runt och upptäcka olika sagovärld och sagofigurer med Tilda.   
    
    
    
    
 Det var riktigt kul och mycket att göra och Tilda hade så mycket spring i benen. Hon vågade inte åka de höga rutschkanor och blev lite rädd när vi åkte Sagotåget. 

  
Under förden med Sagotåget fick vi se olika sagor i miniatyr. Vissa sagor där var ju läskiga och Tilda skrek till lite och sa “Tilda är lite rädd”. 

   
 Vi fikade i restaurangen och det var riktigt skoj med cirkustema.

  
Far och dotter i bokbutiken…

   

 

Sedan åkte vi tillbaka till Reimeholme till mina nygifta vänner Linda & M som bjöd på Bahn Mi med fläsk.

Tur att vi hade bilen stående hos Linda för det ösregnade hela kvällen. Det var en bra utflyktsdag även vi kom ut runt kl.13 men så är det nu när man har två barn 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge