Igår var vårt utflyktsmål Junibacken på Djurgården i Stockholm. Tilda ville inte dit då vi sa att vi skulle till ett sagoland och hon vill till Andys lekland där vi var i onsdags. När jag sa att vi INTE ska till sagoland då ändrade hon sig. Omvänd psykologin funkar oftast hehe. 

  
Vi bor hos mina föräldrar i Tumba 25 min utanför Stockholm. Att köra bil in till stan och hitta en parkering är en utmaning och dyrt plus vägtullar bläää. Vi skulle besöka min nygifta vän senare på Reimeholmen och där hittade jag  parkering för 15kr/tim och efter kl.17 var det gratis! Sedan tog vi buss 54 GRATIS direkt till Nybroplan och fick gå en bit ut till Junibacken. Bussresan tog 20 min. Vi åkte gratis då vi hade barn i barnvagn, en vuxen per vagn. Så borde vi ha på bussar i Göteborg! 

  

På Junibacken får alla barnvagnar stå utanför så vi fick köpa barnvagnslås. Sedan lånade jag en Babybjörn och det var första gången jag provade en Babybjörn. Den var från 3,5kg så det funkade för Prim. Hon gillade dock inte att sitta i den men somnade sittande en stund efter hon fick mat. 

 Måns fick springa runt och upptäcka olika sagovärld och sagofigurer med Tilda.   
    
    
    
    
 Det var riktigt kul och mycket att göra och Tilda hade så mycket spring i benen. Hon vågade inte åka de höga rutschkanor och blev lite rädd när vi åkte Sagotåget. 

  
Under förden med Sagotåget fick vi se olika sagor i miniatyr. Vissa sagor där var ju läskiga och Tilda skrek till lite och sa ”Tilda är lite rädd”. 

   
 Vi fikade i restaurangen och det var riktigt skoj med cirkustema.

  
Far och dotter i bokbutiken…

   

 

Sedan åkte vi tillbaka till Reimeholme till mina nygifta vänner Linda & M som bjöd på Bahn Mi med fläsk.

Tur att vi hade bilen stående hos Linda för det ösregnade hela kvällen. Det var en bra utflyktsdag även vi kom ut runt kl.13 men så är det nu när man har två barn 🙂