Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Uteleksaker med hjul till barnen

Lästid: 1 min

Inlägget innehåller samarbete med Jollyroom

Alex’s Garage gåbil med handtag

Prim började gå under påskhelgen men än så länge är hon lat eller så tycker hon att det är snabbare att paddla iväg på golvet. Hon brukar ställa sig och gå några steg och sen ner på marken och börjar krypa. Det jobbiga är att hon sliter ut kläderna så och smutsa ner dem dagligen.

Så för att peppa Prim lite extra så har vi nu en gåbil som alla barn faktisk hade jätteskoj ihop med gåbilen under påskhelgen hos farmor och farfar. Prim hann inte riktig gå så mycket gå de stora kusinerna var i farten hela tiden.

Tittut…man kan förvara lite små leksaker i bilen och yes, många gånger hittade vi den lilla platta Apple TV kontrollen i bilen… Bilen har avtagbar fotpedal och sidoskydd men även handtag för att en vuxen skulle kunna köra runt barnet.

Pinepeak rosa barncykel Nova 16″

Tilda har nu en riktig cykel men hon kan inte cykla ännu, så stödhjulen får sitta kvar. Hon har cyklat till förskolan och den fick stå och vänta på henne utanför. Kompisarna tyckte att den var jättefin och det tyckte jag också. Tilda var lite rädd för den i början då den är hög fast Måns har satt sadeln på lägsta. Vi ska pimpa den lite med en barncykelkorg. Hon har nu vågat cykla till affär och på vägarna men när det går fort så har hon lärt sig bromsa då cykeln har både handbroms och fotbroms. Det var lätt att montera ihop men stödhjulen måste justeras för när Tilda är på ojämna mark så spinner bakhjulet på plats. Annars är denna en toppen första cykel.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge