Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Uteleksaker med hjul från Jollyroom

Lästid: 1 min

Inlägget innehåller samarbete med Jollyroom

Precis lagom till Påsk. Måns var snäll nog och hämtade riktig stora paket från Jollyroom. Tilda önskade sig en cykel då det är dags att byta från trehjuling till fyrhjuling haha, cykel med stödhjul ja. Kick-bike vill hon också ha men vi har sagt att hon skulle vänta men nu blev det så. Uteleksaker med hjul så att alla kan vara mer ute och rulla. Grannarna kommer få så ont i huvudet av lekande barn haha 🙂

Så glad vi Tilda när hon öppnade paketet och det var en sparkcykel i rosa. Jag fick ingen bra bild för hon gjorde grimaser hela tiden. Prim fick en gåbil. Jag tyckte att det skulle vara fint med en retrobil som många har men om man tänker på användningen så är denna gåbil bättre…och säkrare då det skall finnas spärrar och ryggstöd.

Vi tar med Prims gåbil till Halmstad så att barnen kan leka tillsammans. Får se hur det kommer gå haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge