Ikväll fick jag lite utbrott för att Tilda tog ner fuktiga tvätt från galgar och hängde på tvättstället som hängde på elementen. Hon ville hjälpa till…och förstörde min hög med vikta tvätt. Jag HATAR att vika tvätt…andras tvätt. Det är tråkigt, tröttsamt och särskilt när min lilla medhjälparen gillar att förstöra klädhögen med vikta kläder! Jag älskar min man och barn men nör det kommer till att vika tvätt så blir jag bara förtrött…. Jag står hellre i köket och skära i nåt…det är mer rogivande och avkoppling för mig! 

Sedan fick Tilda mega utbrott. Ingen av oss förstod vad hon ville och hon förstod nog inte sig själv. Först var det problem med kuddarna på soffan och de ville hon ha på ett viss sätt…”nej nej neeej inte så, inte så…nej neeej” och hon grät och grät och satt bokstavligen å blåste bubblor med snoret som hon lät hänga å torkade vi så bölade hon ännu mer. Tror att hon höll på med detta i 30 min och skulle möblera om kuddarna på soffan och bölade. Sedan var det sängen. Pappa Måns hade bäddat och där var det kuddarna igen. Jag fick inte ha mina kuddar eller så fick de inte ligga på ett viss sätt eller så gillade hon inte mönsterna. 

Tilda har protesterat i det mesta idag. Vid matbordet också…alla måltider. Vid lunchen skulle hon inte komma ut då hon hade satt sig under bordet och stängde in sig med alla stolar. Hon har även börjat kasta mat på oss! Det var droppen för en sådan beteende vill jag inte se. Inte här och inte hemma hos andra och inte heller när vi äter ute på restaurang. Jag blev arg. Och hon bara skrattade och skängde iväg muggen med mjölk, tur att det var lock på. 

Det var i alla fall skönt att jag fick äta min majspannacotta i fred på stående fot i köket kl.22 höhö. 

Alla (barnfamiljer) har väl en sånn dag…