Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Utan man och snart ett barn mindre

Lästid: 1 min

Ursäkta rubriken men det är inte för att göra inlägget till ett click-bait. 

Slänger upp ett kort inlägg medan jag väntar på att Tilda ska bli upphämtad så här mitt i natten av farmor och farfar. De var barnvakt för kusinen i Linné medan hans föräldrar var på Coldplay ikväll. 

Måns åkte till Shanghai kl.11 i förmiddag och kommer hem på söndag. Så Tilda vill vara med farmor i veckan och jag ska passa på sluta amma Prim. Det blir nog jobbigt plus att jag ska jobba lite också med olika saker kring bloggen och företaget. 

Barnen och jag spenderade hela dan på Universeum så bilder kommer imorn 🙂 

Bilden är inte arrangerad. De små sov såhär imorse, annars brukar den ena lägger ett ben över den andra haha 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge