“Oj! Kräk-kudde… Lite blöööt…mammas kudde blöt… Mamma ta en ny kudde” sade Miss Little Bossy Tilda som samtidig viftade med händerna “usch, usch…kräk blää chow chow!”

(Chow chow är typ “det stinker” på kinesisk, i alla fall så jag har lärt mig av mina kinesiska vänner”.

Tilda skakade. Hon frös nog. Hon sade direkt “pappa kläder, pappa hämta kläder… Stackars Tiilda” sade Tilda flera gånger efter att hon hade fått en dusch kl.2. “Kolla kräk-håret” sa Tilda. Pappa hade missat lite när han tvättade av kräket på Tilda.

Vad som har hänt var…
Tilda vägrade gå sova och studsade upp och ner på sin hopp-get å rivit ner hennes böcker. Pappa Måns gav upp å slocknade. Tilda somnade äntligen med välling och 20 min senare började hon hosta, å hosta, å hosta… Å jag visste att det skulle komma… Det forsade ut massa kräk-välling. Bland blöta trasor så var det en stor men tunn skinkbit. Hon hade satt sig i halsen i sömnen.

Ingen vinterkräksjuka här tror jag inte. Annars är hon hård i magen och gillar att stå å gömma sig bakom soffan å kuddarna för att bajsa…

Min lilla Vilding…
Nu ligger jag klarvaken med mobilen å måste blogga innan jag glömmer. Hon pratar så mycket och hon kan så många ord och meningar.

Idag har hon också sagt ” inte pilla mammashh ljumpa” HaHaHa! Jag dör…

(null)

(null)
Dagens bild, miss-match typ.