Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Usch kräk blää chow chow”

Lästid: 1 min

“Oj! Kräk-kudde… Lite blöööt…mammas kudde blöt… Mamma ta en ny kudde” sade Miss Little Bossy Tilda som samtidig viftade med händerna “usch, usch…kräk blää chow chow!”

(Chow chow är typ “det stinker” på kinesisk, i alla fall så jag har lärt mig av mina kinesiska vänner”.

Tilda skakade. Hon frös nog. Hon sade direkt “pappa kläder, pappa hämta kläder… Stackars Tiilda” sade Tilda flera gånger efter att hon hade fått en dusch kl.2. “Kolla kräk-håret” sa Tilda. Pappa hade missat lite när han tvättade av kräket på Tilda.

Vad som har hänt var…
Tilda vägrade gå sova och studsade upp och ner på sin hopp-get å rivit ner hennes böcker. Pappa Måns gav upp å slocknade. Tilda somnade äntligen med välling och 20 min senare började hon hosta, å hosta, å hosta… Å jag visste att det skulle komma… Det forsade ut massa kräk-välling. Bland blöta trasor så var det en stor men tunn skinkbit. Hon hade satt sig i halsen i sömnen.

Ingen vinterkräksjuka här tror jag inte. Annars är hon hård i magen och gillar att stå å gömma sig bakom soffan å kuddarna för att bajsa…

Min lilla Vilding…
Nu ligger jag klarvaken med mobilen å måste blogga innan jag glömmer. Hon pratar så mycket och hon kan så många ord och meningar.

Idag har hon också sagt ” inte pilla mammashh ljumpa” HaHaHa! Jag dör…

(null)

(null)
Dagens bild, miss-match typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge