Jahapp ja. Talade nyss med den handläggaren som placerade Tilda på förskola som jag skrev om i inlägget:  platserbjudande utöver önskemål. Vi fick inget av de 5 alternativen JAG valde. Anledningen var så klart vad som fanns och bäst just då. Handläggaren sade att det kan bli ledig kanske i jan 2015 men hon skrev aug 2015 eftersom det är placering 2 gånger om året. Så länge vi har inte fått nåt av de 5 alternativen vi har så kan vi fortfarande stå i kön. Tilda står längre bak i kön därför det blev så här.

Mina 3 frågor var:

Kan vi byta våra val t ex till något av förskolorna i Centrum?

Det är för att Måns jobbar i stan och om jag får nytt jobb så kan det blir i stan också eller ännu längre bort dvs andra hållet. Svara på det var så klart JA även vi har tacka ja till denna. Jag kunde kontakta handläggaren för Centrum och höra av han har just nu eller till 1 sept.


Vad vet hon om den förskola i min fråga?

Hon har inte jobbat där men hon malde på som bara den och försökte sälja in den ¨jag avbröt henne flera gånger med mina andra frågor… Visst att det är så överallt det här med bra och dåliga personal, att det hänger på personkemin, att det var 2 språkgiga personal, missförstånd, fel ordval eller meningar. Det fattar väl jag med. Jag var mer fundersam över säkerheten på skolan som många i en gammal tråd som många föräldrar skrev i Famileliv.se . Jag har inga problem att tackla människor, jag har väl också jobbat i skolan.

 

Varför har så korttid att bestämma oss?

Handläggaren skulle gå på semester på fredag… Jag hinner inte skicka idag men jag tänker gå bort till kontoret och se vem det är som jobbar där… *suck*

Nu vet ni lite också om ni skulle stötta på samma frågor eller problem 🙂