Idag är det uppföljningensdag, inte planerat men bra att det äntlgen blev av eftersom ni säkert undrar hur det gick med t ex den brända soffan, dagisplatsen och här kommer dagens sista inlägg och uppföljning.

Jag sökte ju 2 jobb i söndags och ansökningstiden gick ut 23:59. Läs inlägget här!

 

Jobb 1: POOLIA – konsult hos ett läkemedelföretag

Igår fick jag autosvar mail kl.6 på morgonen att rekryteringsföretaget Poolia. Jag skrev nog inte att det var Poolia i förra inlägget. De hade mottagit min ansökan och skulle gå i genom alla kandidater… Har inte hört något idag. Tjänsten var RESEBOKARE/chefs assistant för ett stort läkemedelsföretag och OMGÅENDE anställning. Jag vill ha jobbet. Det är lite kaos och går inte att planera in nåt men jag vill ha jobbet.

image

 

 

Jobb 2: FÖRSÄKRINGSKASSAN – Kundcenter hos partner

Av min förvåning och ”woooh hooo!” när jag fick mail från FK. Brukar inte bli så glad annars… Vågar oftast inte öppna brev från dem eller från nån myndighet.

Jag kom med i rekryteringsprocessen! Oftast så har jag fått ”Tack för din ansökan. Vi har valt att gå vidare… Lycka till!” Jag uppnamas nu att göra ett test på 60 min senast 6 jul. Kommer jag vidare i rekryteringen får jag en inbjudan att komma på deras informationsmöte mån 7 jul. Intervjun är 9 jul och 14 jul. Ett steg närmare… Victory!

 

image

Det här med rekryteringstester. Jag har gjort ETT test när jag sökte jobb på Taxi Stockholms telefonväxel. Manpower skötte rekryteringen. Jag fick inte jobbet. Testet var ett katastrof. Det var typ personlighettest och annat. Detta var säkert 15 år sedan.

 

Uppdatering: Se inlägget om testerna för FK jobbet HÄR!