Vi har 28 grader här i Halmstad och det är strandväder. Jag har klippt Måns hår i förmiddag (alltid på hans egen risk) och innan kl.14 så åkte jag med Måns pappa för att låna hans dator på kontoret. Jag hade ju ett test som jag skulle göra senast idag. Se här. Wifi här i huset går inte att lita på så jag vill vara på säkra sidan för man kunde bara logga in sig en gång för att göra testet. Det som jag trodde vara ETT test var FEM tester!

Hann ta bilder på introduktionen till multiple tasking testet

Fång bollen, räkna ut talet och identifiera om det fanns 2 likadana bokstäver på samma gång å det rullade bara på under de 5 min man hade.

image

  1. Kortminne-test på 5 min. Det var olika figurer som visades huller om buller och man hade 8 sek på sig att komma ihåg och svara. Epilepsi-varning.
  2. Multiple tasking typ. På skärmen visades en svart boll som faller ner och man ska fånga den med en hink, och man ska räkna ut ett tal å identifiera om det fanns 2 likadana bokstäver. Lite stressig ja. 5 min test som rullade bara på och bollen föll ner snabbare å snabbare.
  3. Verbal/läsförståelsen. Man skulle hitta svar i texten om ett företag och deras produkter, anställda, ledighet, historia och kunder. Svara med sant, falskt eller oklart.12 min och 36 påståenden. För att vara ärligt så hann jag inte klart. Kom till fråga 25 när nedräkningen var på noll…
  4. Om arbetsmiljön. Det finns inget rätt eller fel här. Man fick ”6 bollar” som man skulle fördela. Varje skärmbild som kommer så var det 3 olika påstående och man fick lägga de 6 bollarna hur man vill som man själv tycker passar bäst och inte hur man tror att arbetsgivaren förväntar av en. Men vem lägger alla 6 bollar på ”Jag är pratglad” och noll på de andra? Att vara pratglad kan uppfattas som att man gillar att prata bort arbetstiden men även social. Luring där.
  5. Om arbetslivet som man själv tycker ska vara. Samma här, inget rätt eller fel. Men det var verkligen många påstående om att man vill blir belönad om man har gjort något bra eller om det var viktig med designen på arbetsplatsen.

Mina ögon gick i kors och höll på att somna av värmen på kontoret plus att måsarna utanför lät som fan. Bra att jag har gjort det i alla fall och hoppas på det bästa.