Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Uppesittarkväll med bingo

Lästid: 1 min

Nu sitter vi, Måns och jag och spelar Uppesittarkväll Bingolotto. Tilda har fått bada i “poolen” och är mycket nöjd och ligger nu nerbäddad i sängen. 

  

Bilresan gick bra med två korta stopp och när det var typ halv timme kvar så mådde Tilda illa ich spydde. Tur att jag laddade med plastpåsar och handdukar och hann reagera. Hon sa i alla fall till att hon mådde dålig genom att säga “Tilda är dålig, Tilda måste kräka”. Hon satt ju inte direkt stilla och villa lägga huvudet på min arm hela tiden plus att hon kollade i ipad, så jag tror det utlöste spyan.

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge