Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Uppdatering

Lästid: 1 min

Det verkar som min bloggportal Loppi håller på att uppdatera och ändra lite i bloggmallen som alla vi  på Loppi använder. Jag har också märkt att min headerbild är borta och toppbloggarna har kvar sina … jajja. Kanske dags att fixa en ny header. Precis när jag har funderat att byta bloggportal (för säkert 5:e gången under detta halvår) så har Loppi äntligen gjort nåt med bloggportalen. 

Annars? Jo lite tyst igen i bloggen men jag har så mycket jag skulle vilja blogga om men hinner inte riktig få ner det i bloggen. Jag vill ju inte bara slänga upp nåt inlägg bara för att och utan några som helst tankar bakom. Ibland känns det som idétorka men det borde jag inte ha. 

Jag har även plockat fram min kamera och har fotograferat lite mer men jag kör med på P-program och inte på Auto 🙂 Kör sällan på Auto. Måste passa på när det vi nu har dagsljus en längre tid! Det har så klart blivit många bilder av dessa charmtroll och matbilder. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Uppdatering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge