Ibland är jag bara så seg med att blogga trots att jag tänker på vad jag vill skriva rätt ofta, dagligen. Jag ska inte skylla på barnen, att de hindrar mig från att skriva men det är de duktiga på. Tilda vill hellre leka kurragömma och Prim flytta gärna på stolar, klättra upp och hämta något från bordet eller köksbänken att äta eller leka med. 

Bloggen kommer aldrig i första hand. Bloggen är nu mitt företag så egentligen bör jag sikta på att lägga tid på det men att jobba som bloggare är inte riktig som att jobba 8-17. Det är ett frilansjobb och det gäller att välja sina uppdrag väl. Nåja, vill bara förklara lite hur jag tänker 🙂

Japp…precis så är det när jag ska jobba. En liten på bordet och en stor i knän, ibland båda gärna i samma knä…

När min mamma anmärker att jag inte skriver något om barnen på ett tag så är det dags för ett inlägg. Jag samlar på mig så mycket och jag får inte riktig sitta ifred med två vildingar. Nu när mina föräldrar är i Thailand så vill de såklart läsa om Tilda och Prim oftare. Min pappa åkte även på en rejäl matförgiftning och efter två dagar utan förbättring skickade mamma honom till akuten där han nu tillbringat 2 dagar för observation. Han hade även hög puls och hög blodtryck men verkar ok nu.

Det har hänt en del skoj under påsken och veckan som har varit. Den kommande veckan ska jag prioritera mig lite mer. Så kikar in vetja!