Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Uppdatera jag bloggen för sällan? 

Lästid: 1 min

Ibland är jag bara så seg med att blogga trots att jag tänker på vad jag vill skriva rätt ofta, dagligen. Jag ska inte skylla på barnen, att de hindrar mig från att skriva men det är de duktiga på. Tilda vill hellre leka kurragömma och Prim flytta gärna på stolar, klättra upp och hämta något från bordet eller köksbänken att äta eller leka med. 

Bloggen kommer aldrig i första hand. Bloggen är nu mitt företag så egentligen bör jag sikta på att lägga tid på det men att jobba som bloggare är inte riktig som att jobba 8-17. Det är ett frilansjobb och det gäller att välja sina uppdrag väl. Nåja, vill bara förklara lite hur jag tänker 🙂

Japp…precis så är det när jag ska jobba. En liten på bordet och en stor i knän, ibland båda gärna i samma knä…

När min mamma anmärker att jag inte skriver något om barnen på ett tag så är det dags för ett inlägg. Jag samlar på mig så mycket och jag får inte riktig sitta ifred med två vildingar. Nu när mina föräldrar är i Thailand så vill de såklart läsa om Tilda och Prim oftare. Min pappa åkte även på en rejäl matförgiftning och efter två dagar utan förbättring skickade mamma honom till akuten där han nu tillbringat 2 dagar för observation. Han hade även hög puls och hög blodtryck men verkar ok nu.

Det har hänt en del skoj under påsken och veckan som har varit. Den kommande veckan ska jag prioritera mig lite mer. Så kikar in vetja! 

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Uppdatera jag bloggen för sällan? 

    1. Tack! Det är bara att jag själv hinner samla många inlägg i utkastet och det bara växer. De små tycker att det är roligare att få mamma springa runt och leta upp saker 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge