Nu sitter vi i bilen och på väg till Måns föräldrar i Halmstad och precis passerasd avfarten till Ullared höhö. Barnen är lugna och vi (= Måns) lyssnar på 80 väldigt goda mackor podd… Ångrade att jag lade mina hörlurar i bakluckan…jag döööör haha! 

Vi tänkte egentligen åka till Halmstad igår men ingen skulle vara hemma så det blev att vi var på Universeum i stället! Vi kom dit kl.16 och gick hem 19:30! Nu under sommaren har Universeum öppet till kl.20! Årskort rekommenderas för det är värt då vi går hit rätt ofta. 


Det var lite kul att se Måns där för han byggde klossar och grejade. Han ville att Tilda ska gå dit och hit men Tilda har starkare viljor haha! 


Det fick bli Jenin Grill på hemvägen. Vi har inte testat det innan och vi har rätt många turkiska kök i området. Kolla in min Jenin tallrik takeaway 140kr! ? Lite lite ris för en risätare som jag haha! Prim åt också ris och ville ha allt mitt ris. Mån tog shishkebab och Tilda tyckte att lamm luktade konstig men barnen smakade i alla fall. 

Får se vad vi ska hitta på i Halmstad. Det blir säkert jordgubbsplockning, grillmat och Tylösand/Frösakull om det blir fint dör just nu är det molnigt.