Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Universeum, Jenin Grill och nu mot Halmstad

Lästid: 1 min

Nu sitter vi i bilen och på väg till Måns föräldrar i Halmstad och precis passerasd avfarten till Ullared höhö. Barnen är lugna och vi (= Måns) lyssnar på 80 väldigt goda mackor podd… Ångrade att jag lade mina hörlurar i bakluckan…jag döööör haha! 

Vi tänkte egentligen åka till Halmstad igår men ingen skulle vara hemma så det blev att vi var på Universeum i stället! Vi kom dit kl.16 och gick hem 19:30! Nu under sommaren har Universeum öppet till kl.20! Årskort rekommenderas för det är värt då vi går hit rätt ofta. 


Det var lite kul att se Måns där för han byggde klossar och grejade. Han ville att Tilda ska gå dit och hit men Tilda har starkare viljor haha! 


Det fick bli Jenin Grill på hemvägen. Vi har inte testat det innan och vi har rätt många turkiska kök i området. Kolla in min Jenin tallrik takeaway 140kr! ? Lite lite ris för en risätare som jag haha! Prim åt också ris och ville ha allt mitt ris. Mån tog shishkebab och Tilda tyckte att lamm luktade konstig men barnen smakade i alla fall. 

Får se vad vi ska hitta på i Halmstad. Det blir säkert jordgubbsplockning, grillmat och Tylösand/Frösakull om det blir fint dör just nu är det molnigt. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge