Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tys – Arg i final, mapa på stan!

Lästid: 1 min

imageNu sitter Måns å jag med 2 vänner på nya å jättestor O’learys i Halmstad. Tilda är med farmor och farfar så jag hoppas att hon sover när vi kommer. Hon brukar vänta på mig när fastrarna har suttit barnvakt oavsett hur trött hon var.

image

Nu kollar vi på finalmatchen! Vi tror att Tyskland vinner. Det är kanske bäst att de vinner för Brassarna inte ska gråta ännu mer om grannlandet Argentina vinner guldet!!!

*Ps. Jag är redan lite döv å kommer bli mer döv för vi sitter precis under en högtalare på högsta volym…

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tys – Arg i final, mapa på stan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge