Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

TwistShake nappflaskor – recension

Lästid: 2 min

Jag fick hem en TwistShake nappflaska i storlek M (260ml) för att recensera och här kommer ett inlägg utan rosafluff.   

 Här hemma har vi haft en TwistShake flaska i storlek L (330 ml) ett tag med jag har börjat använda den till Tildas välking för inte så länge sedan. Det var för att Tilda dissade den i början men den har stått i skåpet ett tag och hon blev nyfiken och ville ha den.

  
Den höga TwistShake (L / 330 ml) vi har var från ett bloggevent. Jag tyckte att den var för hög och gick inte in i micron när jag skulle värma vällingen, och den gick inte heller in i Tildas skåp där vi har hennes mattallrikar, nappflaskor mm. om Twistshake inte få ligga ner. Nu tar hon kalla välling så det gör inte så mycket. 

  
Som många barnfamiljer vet så är det himla många delar till en nappflaska. TwistShake är inget undantag men så är det och många delar blir det om man äger 5 nappflaskor som vi har nu till Tilda och inte för att tala om alla pipmuggar, och annat för de små. 

TwistShake ser ut som en proteinshaker fast med anti-kolik napp. Till varje TwistShake kommer en pulverbehållare som även funkar att ha annat i som t ex frukter så det är ändå smidigt att ta med sig överallt. 

  
TwistShake nappflaskorna finns i 7 olika färger och i tre storlekar dvs S/180 ml, M/260 ml & L/330 ml. Dinappar finns i 4 storlekar. 

Fördelar: lätt att diska och komma åt. Mixern/hålplattan hjälper att lösa øupp klumpar och flaskan är greppvänlig. Anti-kolik är alltid ett plus. Tål att diskas i diskmaskin men jag tycker att färgen har blivit lite ljusare. Har man fler pulverhållare så går det att koppla ihop med varandra. 

Nackdelar: locket sitter som smäck och lite svårt att få av, naglarna fick flika in varje gång och dra av locket. Svärmorn hade också svårt att få upp locket. Sedan kan man inte fylla upp vatten till t ex 330 ml sträcket och i med 6-7 matskedar vällingspulver, på med mixerplattan och skaka. Det blir oftast stopp och man får verkligen shake:a järnet om man inte ha i mindre vatten från början, sedan skaka, öppna och fylla på med mer vatten. 

Annars? Det funkar bra med att ha välling i den 330 ml höga flaskan men den som jag fick nu kommer jag spara till nästa bebis, även Tilda tror att den är hennes! Hon har frågat efter “lila /rosa flaskan” lite oftare nu. Ibland fick jag hälla över vällingen från annan flaska till TwistShake för hon ville ha den. Så det är positivt att hon inte dissar flaskan. 

 

Så mina vänner! Här har ni ett nytt märke som ni kan prova. För mer info och priser hittar ni hos TwistShake

(Inlägget är i samarbete med TwistShake)

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “TwistShake nappflaskor – recension

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge