TwistShake nappflaskor – 40% rabatt

Lästid: 1 min

EJ SPONSRAT INLÄGG

I en gravidgrupp på Facebook såg jag någon postade om en 40% rabatt på hela köpet som TwistShake har och även på redan 10% rabatt på paket. Så jag delar med mig. 

Om ni inte vet vad Twistshake är så kan ni läsa mitt tidigare inlägg här. För att förklara kort, det är nappflaskor som påminner om flaskor för proteinshake med nät/sil för att motverka klumpar och de är anti-kolik. 

Jag har ju lite hatkärlek till TwistShake. Tilda älskar sin flaska och vill bara ha den nu medan jag svär varje gång när vällningen täpper igen under “nätet” så att jag inte kan skaka p g a “för mycket” välling, kanske mitt eget fel men att locket är svår att få av, det är jag inte ensam om här hemma. Ändå kan jag tänka mig köpa några flaskor nu när det är rea för de är ändå lätta att rengöra. 

  
Ange: CHRISTMAS40 (Gäller t o m imorn 27 dec, tror jag)

Länk till Twistshake Shop

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge