Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

TwistShake nappflaskor – 40% rabatt

Lästid: 1 min

EJ SPONSRAT INLÄGG

I en gravidgrupp på Facebook såg jag någon postade om en 40% rabatt på hela köpet som TwistShake har och även på redan 10% rabatt på paket. Så jag delar med mig. 

Om ni inte vet vad Twistshake är så kan ni läsa mitt tidigare inlägg här. För att förklara kort, det är nappflaskor som påminner om flaskor för proteinshake med nät/sil för att motverka klumpar och de är anti-kolik. 

Jag har ju lite hatkärlek till TwistShake. Tilda älskar sin flaska och vill bara ha den nu medan jag svär varje gång när vällningen täpper igen under “nätet” så att jag inte kan skaka p g a “för mycket” välling, kanske mitt eget fel men att locket är svår att få av, det är jag inte ensam om här hemma. Ändå kan jag tänka mig köpa några flaskor nu när det är rea för de är ändå lätta att rengöra. 

  
Ange: CHRISTMAS40 (Gäller t o m imorn 27 dec, tror jag)

Länk till Twistshake Shop

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge