Idag var Tilda på förskolan och när jag hämtade henne vid kl.14 så var vi ute runt Backaplan fram till kl.17! Jag har nästan glömt att jag skulle på en ”tvål kväll”. Tilda och jag var lite överallt och kollade på julprylar. I år blir det nog det första året som Måns och jag ska pynta vårt hem för vi har aldrig gjort det, nånsin! Nu gör vi det för Tilda. I alla fall, jag hade korgen i barnvagnen fullt med grejer så det var bara hemma om och lasta av allting innan Tilda och jag drog i väg till Haga. Måns passade på att jobba över och kom med sen på minglet.

 

GRATTIS TILL TVÅLA & TVAGA som firade 1 år!

IMG_2316.PNG

IMG_2318.PNG
Har ni vägarna förbi så kolla in denna lilla tvålbutiken. Anna som äger butiken gör faktisk egna tvålar bakom butiken som t ex ”Haga tvålen”.

IMG_2319.JPG

Sedan har Anna butiken full med svenska tvålar och importerade väldoftande naturliga kvalitetstvålar, hårda som flytande. Här finns även raktvål för herrar! Måns valde ut en jultvål som doftade polkagris!

 

IMG_2310.JPG

IMG_2315.PNG

Allt på bilden är tvålar, förutom bilden i mitten då… cupcakes är också tvål!
Läs mer om ”skillnaden på tvål och tvål” enl. Tvåla och Tvaga här!

IMG_2317.PNG

Tack Tvåla & Tvaga för en trevlig kväll! 🙂 Sedan gick vi runt på 2:a långsgatan och alla restauranger var fulla å barnvagnen skulle inte få plats då Tilda hade somnat. Det blev att åka hem å käka macaroni å falukorv…

Imorn är det Studio Aveny som gäller…vi ses där!

PS. De 4 fina bilder är inte mina men det har nog redan förstått att jag gar lånat de från Tvål & Tvagas hemsida DS.