Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tvåla & Tvaga i Haga fyllde 1 år

Lästid: 1 min

Idag var Tilda på förskolan och när jag hämtade henne vid kl.14 så var vi ute runt Backaplan fram till kl.17! Jag har nästan glömt att jag skulle på en “tvål kväll”. Tilda och jag var lite överallt och kollade på julprylar. I år blir det nog det första året som Måns och jag ska pynta vårt hem för vi har aldrig gjort det, nånsin! Nu gör vi det för Tilda. I alla fall, jag hade korgen i barnvagnen fullt med grejer så det var bara hemma om och lasta av allting innan Tilda och jag drog i väg till Haga. Måns passade på att jobba över och kom med sen på minglet.

 

GRATTIS TILL TVÅLA & TVAGA som firade 1 år!

IMG_2316.PNG

IMG_2318.PNG
Har ni vägarna förbi så kolla in denna lilla tvålbutiken. Anna som äger butiken gör faktisk egna tvålar bakom butiken som t ex “Haga tvålen”.

IMG_2319.JPG

Sedan har Anna butiken full med svenska tvålar och importerade väldoftande naturliga kvalitetstvålar, hårda som flytande. Här finns även raktvål för herrar! Måns valde ut en jultvål som doftade polkagris!

 

IMG_2310.JPG

IMG_2315.PNG

Allt på bilden är tvålar, förutom bilden i mitten då… cupcakes är också tvål!
Läs mer om “skillnaden på tvål och tvål” enl. Tvåla och Tvaga här!

IMG_2317.PNG

Tack Tvåla & Tvaga för en trevlig kväll! 🙂 Sedan gick vi runt på 2:a långsgatan och alla restauranger var fulla å barnvagnen skulle inte få plats då Tilda hade somnat. Det blev att åka hem å käka macaroni å falukorv…

Imorn är det Studio Aveny som gäller…vi ses där!

PS. De 4 fina bilder är inte mina men det har nog redan förstått att jag gar lånat de från Tvål & Tvagas hemsida DS.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge