Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tvåbarnsmammans Fri-Yeay!

Lästid: 1 min

Går omkring här hemma. Baby Prim sover gott i sitt babynest på soffan. Jag är nyduschad. Måns är ute med Tilda och leker på lekplatsen. Tyst i lägenheten. Granne utanför kom precis hem med sitt barn och de har jag aldrig träffat. Jag har bara hört deras röster. Tvätten är upphängda. 

  Måns har varit hemmaman och städat hela lägenheten idag, lagat mat hela veckan, passar och lekt med Tilda, sovit med Tilda utan att hon protesterat som hon har gjort alla gånger och ville bara ha mig. Tilda har även varit jättesnäll och kommit och klappa lillasystern och pussat självmant. 

Det är nu jag har “landat” när jag tittade på de små bebiskläder upphängda i badrummet. Och tittar nu på Prim som sover trygg och gott på soffan förutom att bajsa flera gånger om dan… 

Vad ska jag göra nu då? Njuter av lite ensamtid fast jag borde äta nåt… Ett glas rött och en bit krämig gorgonzola vore inte helt fel men det får bli bara gorgonzola och vin till Påsk tidigast eller nåt. 

Sådär ja…lite reflektioner. Jag har äntligen insett att JAG ÄR TVÅBARNSMAMMA! 

Har inte heller hunnit smälta eller känna “baby blues” då allting bara rullat på. Men nu har vi det bra, eller bara för att det är fredag? Att man blir extra glad? 

Happy Fri-Yeay allihopa! 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tvåbarnsmammans Fri-Yeay!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge