Går omkring här hemma. Baby Prim sover gott i sitt babynest på soffan. Jag är nyduschad. Måns är ute med Tilda och leker på lekplatsen. Tyst i lägenheten. Granne utanför kom precis hem med sitt barn och de har jag aldrig träffat. Jag har bara hört deras röster. Tvätten är upphängda. 

  Måns har varit hemmaman och städat hela lägenheten idag, lagat mat hela veckan, passar och lekt med Tilda, sovit med Tilda utan att hon protesterat som hon har gjort alla gånger och ville bara ha mig. Tilda har även varit jättesnäll och kommit och klappa lillasystern och pussat självmant. 

Det är nu jag har “landat” när jag tittade på de små bebiskläder upphängda i badrummet. Och tittar nu på Prim som sover trygg och gott på soffan förutom att bajsa flera gånger om dan… 

Vad ska jag göra nu då? Njuter av lite ensamtid fast jag borde äta nåt… Ett glas rött och en bit krämig gorgonzola vore inte helt fel men det får bli bara gorgonzola och vin till Påsk tidigast eller nåt. 

Sådär ja…lite reflektioner. Jag har äntligen insett att JAG ÄR TVÅBARNSMAMMA! 

Har inte heller hunnit smälta eller känna “baby blues” då allting bara rullat på. Men nu har vi det bra, eller bara för att det är fredag? Att man blir extra glad? 

Happy Fri-Yeay allihopa!